Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea.net Noi înregistrări compromițătoare cu președintele CNA, Laura Georgescu

ro

21 Jul, 2014 20:51 1921 Marime text
Şefa CNA, Laura Georgescu, a fost surprinsă în timpul unei discuţii cu reprezentanţii unei firme IT, cărora le cerea să facă un logo CNA mare, pentru ca nimeni altcineva să nu mai poată folosi filmuleţe din şedinţele publice ale CNA, relatează realitatea.net. 
 
"Eu mai am o problemă. Aţi vorbit la un moment dat de aplicaţia pentru logo CNA. Numa' o secundă! Mă bucur sincer că aţi deschis discuţia asta pentru că eu exact asta nu vroiam, eu nu vroiam logo. Pentru că prin expandare...(...) Ştiţi de ce? Pentru că dacă, Doamne fereşte!, se ia o bucăţică dintr-un material care este prezentat în şedinţa publică, care e înregistrat cu alt device, nici nu mă interesează cu ce, eu trebuie să mă exonerez eu, instituţie plătită din bani publici de răspundere patrimonială ulterioară într-o speţă de drepturi de autor. Atât! Să dorm şi eu liniştită!".
 
 
Laura Georgescu "glumeşte" şi pe tema alegerilor prezidenţiale şi a poziţiei sale ca şef al CNA:
 
"Credeţi-mă, fiecare zi de muncă a mea în această instituţie este o zi vie. Absolut! Nu, nu, nu eludaţi varianta în care această ţară va avea doi preşedinţi! Vă rog frumos! Nu scurtaţi termenul! Vorbim despre 22 decembrie, momentul switch-ului adevărat. În rest, vom fi singura ţară cu doi preşedinţi. Timp de o lună şi...(...)
 
Eu mă retrag! Că deja... Pe mine mă chemaţi când e cazul de clowni, de bufoni, eu sunt doar pentru acest job angajată. Bine că n-am răspunderi, bine că nu semnez salarii! Oh, ce bine mă simt!"
 
Sursa: realitatea.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii