Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea Media a cerut retragerea licenţei pentru Dobrogea

ro

17 Sep, 2013 17:36 1858 Marime text
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a luat act, în şedinţa de azi, de solicitarea societăţii Realitatea Media SA de retragere a 24 de licenţe audiovizuale analogice terestre pentru serviciile de programe Realitatea TV din următoarele localităţi: Aiud, Bicaz, Caransebeş, Cernavodă, Dobrogea, Corabia, Craiova, Câmpia Turzii, Câmpulung, Deva, Făget, Lupeni, Mahmudia Deltă, Mediaş, Orăştie, Petroşani, Piatra Neamţ, Sighişoara, Sovata, Suceava, Târgovişte, Târgu Secuiesc, Vulcan şi Vaslui.
Astfel, Realitatea Media SA va rămâne cu un număr de nouă licenţe audiovizuale analogice terestre, având în vedere că, tot în şedinţa de marţi a Consiliului, CNA a decis să respingă solicitarea societăţii de prelungire a licenţei audiovizuale analogice terestre din Bucureşti a televiziunii Realitatea TV, care expirase pe 19 august. Postul deţine însă o licenţă prin satelit, pe care poate emite în continuare. CNA a prelungit, pe 28 octombrie 2010, cu nouă ani, licenţa de satelit a Realitatea TV.
Consiliul a decis cu şapte voturi "împotrivă" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu şi Cristina Trepcea) să nu prelungească licenţa analogică terestră din Bucureşti a Realitatea TV. "Pentru" prelungirea licenţei au votat Valentin Jucan, Răsvan Popescu, Christian Mititelu şi Radu Călin Cristea.
Societatea Realitatea Media, care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, se află în insolvenţă din septembrie 2011.
Sursa: realitatea.net


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii