Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacţiile cetăţenilor Constanţei la demisia lui Radu Mazăre nu contenesc să curgă

ro

24 May, 2015 20:09 2684 Marime text
 
Reacţiile după demisia lui Radu Mazăre din funcţia de primar al Constanţei nu contenesc să curgă pe portalurile de internet şi site-uri de socializare. Și astăzi vă prezentăm o parte ale celor care au postat pe portalul ziuaconstanta.ro. O să observați că cei mai mulți oameni consideră că gestul lui Radu Mazăre este unul de bun augur pentru oraș, în timp ce alții se tem că va veni un altul la fel ca el. ORTOGRAFIA aparţine celor care au postat ...

„Abia aștept să văd noul primar, primul lucru care îl va face, va schimba personalul din instituție și își va aduce oamenii lui. Va începe să facă afaceri cu prietenii lui și cu rudele lui și uite asa o să mai treacă un mandat, nu vă faceți griji!”

„Cred ca daca din Constanta dispare monopolul PSD-ist va fi super”.

„Constanta, Mamaia va ajunge un dezastru”.
 
„Deci pana la el nimeni nu a facut nimic... o sa vedeti ca de acum incolo cu ce a facut el o sa ramana... exact ca dupa Ceausescu in fruntea tarii... dupa el s a ales prafu a daramat si ce a facut el dar mite sa mai construiasca ceva bun... se duce de rapa tara si nu se face nimic... noi stam si privim numai de la televizor vom vedea pana cand atata rabdare.....”
 
„Sper sa avem un oras gen : Cluj , Sibiu , Targu -Mures etc. Acolo chiar au avut primari”.
 
„Nu l-am votat niciodată, acum simt.... sper ..Constanta noastra sa o simțim ca este a noastră ...a celor care ne am născut si am crescut aici...”
 
„Asa s-au bucurat romanii cind a crapat si Ceausescu, ideea e ca ce s-a castigat?????,........nimic e mai rau asa si acum o sa fie”
 
„Tot ce a clădit el vor veni alții sa dărâme Cum s a întâmplat și cu Ceausescu”
 
„A facut multe pentru oras ....sa vede ce o sa faca urmatorul!”
 
„Poate o sa se schimbe orasul atunci cand ma veti alege pe mine. Dar nici atunci nu garantez cu nimic:))))). Multi naivi ,doamne! Voi daca erati primari ce faceati? Nu va deschideati afaceri pe banii nostri? Nu va angajati prietenii si neamurile la primarie? Hai sa fim seriosi! Astia suntem. Nu o sa ne schimbam nici intr-o mie de ani. M-as inclina in fata unui primar serios, dar oare o exista?”
 
„O sa vina un om cinstit? Nu prea as crede!”
 
„Mai nașpa decât acum.”
 
„Speram in schimbare ...arata jalnic orașul”. 
 
„Multă liniște”.
 
„Nimeni nu este de neînlocuit”.
 
„O sa plangeti dupa Mazare la fel ca dupa Ceausescu”.


CUM VEDEŢI VIITORUL CONSTANŢEI DUPĂ DEMISIA LUI MAZĂRE?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii