Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacţia şocantă a lui Mazăre ”Fotbalistul a vrut să mă omoare”

ro

12 Aug, 2013 18:01 4143 Marime text
În urmă cu puţin timp, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat pentru România TV: ”Fotbalistul a vrut să mă omoare. A început să mă înjure şi a vrut să mă lovească cu skijetul”.

Întrebat dacă gărzile sale de corp l-au bătut pe Hamza, Mazăre a răspuns că nu ştie ce a făcut "domnul fotbalist-agresiv" după ce a ieşit din apă. "Nu ştiu dacă l-au bătut doi oameni. Eu am ieşit la mal speriat că era un nebun care vrea să dea peste mine. Erau acolo 50 de oameni, inclusiv salvamari, băieţii care lucrau la bazele de jeturi.

De fapt un băiat a plecat după el, că era să dea peste un băiat care îşi plimba copilul cu skijetul şi i-a spus să aibă grijă că poate să îi omoare. După aia am intrat iar în apă şi nu ştiu domnul fotbalist-agresiv ce o mai fi făcut la mal. În viaţă, dacă eşti agresiv poţi să păţeşti fel de fel de lucruri. Eu nu sunt un tip agresiv de felul meu şi nici arogant. După cum a fost cu mine domnul fotbalist, să îmi rupă picioarele cu skijetul, era drogat probabil. Eu făceam sport", a precizat Mazăre, pentru Mediafax.

Edilul a adăugat că se gândeşte să interzică skijeturile în staţiunea Mamaia: "Pentru asta, mă gândesc chiar să le interzic skijeturile în Mamaia, după cum e în toată lumea".

Reamintim că atacantul care a adus victoria Petrolului pe terenul Oţelului, Younes Hamza, a declarat azi că a fost agresat pe plaja din Mamaia de oamenii primarului, Radu Mazăre. "Este adevărat că m-au bătut. Eram la Mamaia, la plajă. Eram în apă cu un ski jet, iar primarul era să intre în mine, făcea parasailing. Bine că l-am evitat. A început să mă insulte. I-am răspuns, iar cînd am ieşit din mare, doi oameni din garda lui de corp au venit şi au început să mă lovească. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. Nici nu văd bine. Am chemat poliţia, că nu sîntem animale şi îmi voi chema şi avocatul, ca să fac plîngere. Îl am ca martor şi pe Ben Youseff pentru cele întîmplate. Nu e normal aşa ceva, sîntem într-o ţară europeană. Toată lumea mi-a spus că sînt oamenii primarului. Mi-au spus că degeaba chem poliţia, fiindcă nu vor face nimic. Îmi voi scoate certificat medico-legal şi voi face plîngere. Ce să mai fac aici? Plec, dacă nu mi se face dreptate", a spus jucătorul la DigiSport 1.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • TOT 12 Aug, 2013 21:02 asta a fost la locul nepotrivit