Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacţia marilor fotbalişti după decesul lui Daniel Prodan

ro

17 Nov, 2016 09:04 3413 Marime text
Daniel Prodan, fost component al Generaţiei de Aur şi jucător la Steaua, Atletico Madrid şi Glasgow Rangers, a decedat, ieri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

Daniel Prodan s-a născut la Satu Mare, pe 23 martie 1972, şi a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României.

"Sunt şocat! Mi-a fost coleg de naţională, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a arătat niciodată că ar fi avut probleme de sănătate. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă", a declarat și Florin Prunea pentru ProSport.

"Nu îmi găsesc cuvintele. Sunt șocat. Nu pot crede așa ceva. Este o veste tulburătoare", a spus Gabi Balint pentru Digi Sport.

"Nici acum parcă nu îmi vine să cred. A fost un om extraordinar, o persoană veselă, unul dintre cei mai buni fundași ai României. Era tot timpul cu zâmbetul pe buze. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a spus și Daniel Niculae.

"O veste tragică pentru fotbalul românesc .... un om care a dat totul pentru fotbal ne părăsește prea devreme !! Odihnește-te în pace, prieten drag...", a scris pe Facebook și Cristi Săpunaru.

"Un om de la care am învățat multe, care prima data când am ajuns la echipa națională m-a sprijinit și sfătuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa în cariera mea, un om pe care nu l-am văzut niciodată suparată și care mereu zâmbea!!!Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre!!!Dumnezeu să te odihnească în pace!", a scris şi Gabriel Torje.


Citeşte şi 

Fost component al Generaţiei de Aur
A murit Daniel Prodan


Sursa foto: libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii