Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:56 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacția lui Mihai Seplecan după ce a fost exclus din PNL cu 59 de voturi

ro

23 Oct, 2015 20:35 691 Marime text
 
Președintele Consiliul Județean Cluj, Mihai Seplecan a fost exclus din PNL cu 59  de voturi în favoare și 4 abțineri.
 
„Se pare că dacă am declarat că prin demersurile pe care le fac se auto denunță, acum după ce chiar au făcut acest abuz, deoarece nu există regulament și coduri la statut se vede clar disperarea senatorului Nicoară și frica de ceea ce s-a întâmplat cu proiectele județului în ultimii ani și clar ca nu doresc să fiu eu la conducerea CJ pentru ca sa nu iasă la iveală toate proiectele blocate, sau cele cu  expertizele DNA cu prejudicii, sau altele sesizate.
Nu am permis și nu o să permit niciodată deturnarea fondurilor și banilor publici. Evident că rămân președinte al CJ Cluj și le spun că până în iunie 2012 nu plec, până când nu  ajung primar al orașului Cluj-Napoca.
Aștept să îmi comunice oficial Hotărârea, dar eu nu cred, după cum îl cunosc pe Buda, ca un avocat și notar bun ce a fost șeful comisie juridice din parlament, că va semna o asemenea decizie, mai ales că el nu a avut nimic de-a face cu proiectele din județul Cluj și nu s-a implicat în ultimii ani. Nu cred ca va pune umărul la demersurile mârșave nestatutare și ilegale, disperate ale senatorului Marius Nicoară.
Prin acea adresă voi afla pe cine  atac în instanță și voi face plângeri pe penal și contencios, dar îl înțeleg pe Nicoară că după ce a fost prins cu 1,4 alcoolemie conducând o mașină, că nu îi mai e frică de încă o pedeapsă în plus. Din disperare este dispus să facă orice. Prin acest demers, trag în  jos PNL, pe care încă din nefericire îl conduce Marius Nicoară. Ei nu puteau legal să facă ceea ce au făcut azi. Când va trece regulamentul prin consiliul Național și va exista o procedură statutară”, a declarat Mihai Seplecan, potrivit gazetadecluj.ro.
 
 
 
Sursa foto: monitorulcj.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii