Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacția dură a lui Ilie Năstase după ce Simona Halep a fost caricaturizată de publicația Charlie Hebdo

ro

14 Jun, 2018 22:41 2268 Marime text
Ilie Năstase a reacționat dur după ce Simona Halep a fost umilită de publicația franceză Charlie Hebdo, scrie România TV.
 
Revista a publicat o caricatură cu constănțeanca ridicând un trofeu, alături de titlul: "O româncă a câștigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi!".
 

"Am văzut ce au făcut, dar e un jurnal de satira, nici nu trebuie să le răspundem. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, desi valoreaza peste doua milioane de euro, inseamna ca sunt prosti. Ce să le spui proștilor? Nu are rost sa le raspundem, sa-i bagam in seama. Probabil ca daca lua trofeul vreo frantuzoaica nu mai faceau asta. E treaba lor. Nici nu merita sa le mai raspundem. Cupa e la noi, e a romanilor. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci sa-l retraga. Dar fierul ala vechi i-a costat destul de mult", a declarat Ilie Nastase.




Citește și:

Simona Halep luată în vizor de publicația franceză Charlie Hebdo. Cum a fost prezentată campioana de la Roland Garros pe coperta revistei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii