Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razvan Theodorescu Ponta este inconjurat de foarte multe cutite lungi, nu va reusi sa refaca PSD

ro

04 Apr, 2010 19:44 1257 Marime text
ponta_1.jpg"Congresul PSD a fost un circ la care s-a căzut în derizoriu. Mă simţeam prost. Când mai ai şi vrăjitoare la intrare şi când se vorbeşte de forţe energetice, flăcări violete, înţelegeţi că mă simţeam prost. Cei cinci ani de catastrofă pentru un partid de importanţa acestuia nu au fost în niciun fel sancţionaţi. Nu numai plecarea lui Mircea Geoană era cel mai important lucru, ci plecarea unei echipe care a cauţionat plimbările de la Ana la Caiafa", a declarat Răzvan theodorescu în cadrul emisiunii 3X3 cu Stelian Tănase.

Întrebat dacă Victor Ponta, noul preşedinte PSD, va reuşi să refacă partidul, Theodorescu a răspuns: "Ponta este un băiat de viitor, dar nu cred. Este înconjurat de foarte multe cuţite lungi. Partidul acesta va intra într-un con de umbră, ca PNŢCD-ul. Probabil că în zona stângii vor apărea alte lucruri, şi nu mă gândesc la independenţi".

Academicianul Răzvan Theodorescu şi-a anunţat în luna februarie demisia din PSD. "Partidul a intrat în derizoriu", şi-a motivat Theodorescu atunci gestul.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii