Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Mitroi, consilier pe comunicate la Chevron

ro

13 Aug, 2013 14:38 1596 Marime text
Din presă, în comunicare. Răzvan Mtroi, fost manager de proiect la Antena 3 și fost redactor-șef la Digi 24, este, din această lună, consultant în comunicare pentru Chevron, companie de exploatare a gazelor naturale. Acesta se va ocupa de strategia de comunicate a companiei.

Contacta de paginademedia.ro, Răzvan Mitroi a confirmat numirea pe poziția de consultant în comunicare al Chevron, precizând că are un contract semnat pe doi ani.

„Am aplicat pentru un post scos la concurs, nu am fost contactat. Am depus cv-ul pentru că cei de la Chevron căutau un jurnalist cu experiență în presă și contacte în media”, a declarat Mitroi pentru paginademedia.ro.

Răzvan Mitroi a fost project manager Antena 3 încă de la lansarea staţiei de ştiri. A făcut o pauză de aproximativ un an, în perioada 2005-2006, când a fost redactor-şef al ziarului Adevărul. Din 2009, a fost project manager la Financiarul, cotidian economic închis de Intact în 2011. Din ianuarie 2012, Mitroi a fost, pentru scurt timp, redactor-șef la Digi 24, după cum paginademedia.ro a anunțat.

Sursa: Pagina de media
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii