Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Marin, autorul unui gol împotriva Armeniei – „Îi mulțumesc domnului Hagi”

ro

08 Oct, 2016 23:02 4280 Marime text
Fotbalistul Răzvan Marin, jucător la FC Viitorul, autorul unui gol împotriva Armeniei în meciul său de debut la echipa națională a României, a spus că este incredibil ce i se întâmplă.

„Nu mă așteptam să intru și să marchez, dar toată lumea mi-a spus că o să dau gol. Mă bucur că am marcat, că am făcut toți o partidă bună și că am luat cele trei puncte. Este un sentiment pe care nu pot să îl explic. E ceva incredibil ce mi se întâmplă, totul a decurs foarte repede pentru mine. Gândul mi s-a dus atunci către toți românii, pentru că suntem aici să îi reprezentăm cu mândrie, iar în seara asta am reușit. Îi mulțumesc domnului Hagi (n.r. — antrenorul său de la FC Viitorul) pentru tot, mă bucur că nu l-am dezamăgit. Îi mulțumesc și selecționerului pentru încrederea acordată și vreau să am cât mai multe reușite la echipa națională", a spus Marin la postul TVR.

Echipa naționala de fotbal a României a învins reprezentativa Armeniei cu scorul de 5-0, în această seară, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii