Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii după maşinile fără rovinietă. Află unde

ro

17 Sep, 2011 14:51 1206 Marime text
Săptămâna viitoare, şoferii trebuie să fie atenţi pentru că Poliţia va efectua razii pe drumurile naţionale pentru controlul rovinietei.


„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, organizează în perioada 19 - 25 septembrie a.c. acţiuni de verificare în trafic a respectării prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România, cu modificările şi completările ulterioare", se anunţă într-un comunicat de presă .


Acţiunile se vor desfăşura zilnic în toate judeţele din ţară şi vor avea drept obiectiv verificarea achitării rovinietei şi a respectării prevederilor legale în vigoare privind circulaţia pe drumurile publice.

Iniţiativa vine pe fondul creşterii volumului de autovehicule pe reţeaua de drumuri naţionale din România, ceea ce face necesară intensificarea activităţilor de control a rovinietei pe arterele rutiere unde nu sunt instalate sisteme automate de supraveghere a traficului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii