Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii ale polițiștilor în gări și trenuri. Zeci de sancțiuni au fost aplicate. Polițiștii de la Transporturi au salvat o persoană care a încercat să se sinucidă

ro

24 Mar, 2018 13:14 1618 Marime text
În urma acțiunilor derulate de Poliția Română în ultimele 7 zile, pentru siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare, au fost întocmite 67 de dosare penale. 20 de infracțiuni au fost depistate în flagrant delict.  Opt persoane urmărite la nivel național au fost depistate de polițiști, informează Poliția Română. 
 
În perioada 16 – 23 martie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi – I.G.P.R., polițiștii de la transporturi au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare.
 
Astfel, polițiștii au efectuat controale în 363 de stații de cale ferată şi au patrulat în 589 de trenuri de călători.
 
În urma verificărilor, au fost depistate 8 persoane date în urmărire națională, 8 minori lipsiți de supraveghere și 5 persoane care aveau nevoie de internare în centre de specialitate. De asemenea, polițiștii au salvat o persoană care a încercat să se sinucidă. Asupra altor două au fost găsite substanţe halucinogene.
 
Au fost întocmite 66 de dosare penale, în principal pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, evaziune fiscală, furt, distrugere, braconaj piscicol, pescuit ilegal, fals și uz de fals, precum și infracțiuni la regimul circulației rutiere. 20 de persoane bănuite comiterea de infracțiuni au fost depistate în flagrant delict. 6 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar față de una s-a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
 
Pentru neregulile depistate, polițiștii au aplicat 196 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 29.000 de lei și au ridicat, în vederea confiscării, bunuri și bani, în valoare de aproximativ 23.000 de lei.
 
Tot în această săptămână, polițiștii de la transporturi s-au pregătit profesional prin participarea la simularea unui incendiu cu victime omenești produs la o aeronavă pe pista aeroportului Suceava.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii