Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie în piețele din Constanța! S-au dat amenzi usturătoare și s-au confiscat tone de marfă (galerie foto)

ro

16 Aug, 2016 11:00 3124 Marime text
Polițiștii locali și cei ai Inspectoratului Județean de Poliție, ajutați de jandarmi au luat la puricat piețele  agroalimentare din Constanța. Raziile, care au vizat piețele Brotăcei, Cireșica, Griviței, Tomis 3 și Tic-Tac, s-au desfășurat între 8 și 12 august.
 
În timpul acțiunii, oamenii legii au verificat activitatea a zeci de comercianți și au aplicat peste 20 de amenzi contravenționale, în cuantum de 30.250 lei. De asemenea, bunurile și produsele perisabile care se comercializau fără autorizație, documente de proveniență sau în condiții igienico-sanitare improprii, au fost confiscate. Este vorba despre aproape două tone de fructe și legume, dar și desre 103 vase ceramice și obiecte de artizanat.
 
Polițiștii îi avertizează pe comercianții care umblă cu ocaua mică despre faptul că raziile de acest gen vor continua până la sfârșitul anului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ciupi 16 Aug, 2016 21:05 Cu o floare nu se face primavara ! Maine sunt in acelasi loc. Veniti si in piata Balada. Preturi de-ti sta mintea,carcalaci care alearga prin marfa, precupeti obraznici,oua cu gainat tinute alaturi de branza,salmonela si hepatita se vad cu ochiul liber,marfa stricata vanduta la pret de marfa proaspata,navete cu paine care zac pe culoarele de acces,vanzatoare cu tinute discutabile. In concluzie comert de anii 50