Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie in Cernavoda

ro

07 Mar, 2010 17:20 1529 Marime text

Ieri, timp de cinci ore, în intervalul orar 06.00 - 11.00, poliţişti din Cernavodă şi jandarmi din cadrul detaşamentului Cernavodă, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza localităţii pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoarea totală de 7.035 lei.

Dosar penal pentru furt de energie electrică

În urma percheziţiei efectuate la sediul SC Kostas Elenis SRL, din Cernavodă, au fost găsiţi 89 litri alcool etilic, pentru care administratorul societăţii, Constantin Zarcu, nu deţinea documente de provenienţă şi pe care acesta îl folosea la prepararea de băuturi alcoolice pe care le vindea prin restaurantul societăţii. La aceeaşi societate a fost descoperită şi o instalaţie electrică improvizată cu ajutorul căreia Zarcu fura energie electrică din reţeaua ENEL DOBROGEA . Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal fiind cercetat pentru săvârşirii infracţiunilor de furt şi înşelăciune cu privire la calitatea mărfii.

Prins cu motorină furată

Tot în timpul razie de ieri, poliţiştii din Cernavodă au găsit în garajul lui Aurel Petre, în vârstă de 68 de ani, din localitate, cantitatea de 500 l motorină provenită de la vapoarele staţionate în Portul Cernavodă precum şi o instalaţie cu ajutorul căreia bărbatul sustrăgea apă potabilă din reţeaua R.A.J.A Constanţa. Bătbatul este cercetat pentru furt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii