Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare în municipiul dar şi în judeţul Constanţa

ro

14 Oct, 2012 15:16 1307 Marime text
La data de 12 octombrie, poliţiştii din Medgidia au organizat şi executat o razie pe teritoriul de competenţă. Cu ocazia acţiunii oamenii legii au efectuat 23 verificări domiciliare, au controlat două centre de colectare a deşeurilor feroase, au legitimat 20 persoane şi au condus la sediul unităţii de poliţie 10 persoane. În urma activităţilor desfăşurate au fost depistate două persoane care se sustrăgeau urmăririi penale şi a fost soluţionat un dosar aflate în lucru.

Tot la data de 12 octombrie, poliţiştii Secţiei 1 Rurală au organizat şi executat o razie pe teritoriul de competenţă. Cu ocazia acţiunii poliţiştii au efectuat verificat două unităţi de cazare, au fost verificate 55 autoturisme, au legitimat 74 persoane şi au condus la sediul unităţii de poliţie 6 persoane. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 10 sancţiuni în valoare totală de 2600 lei şi au fost identificate trei persoane dosare penale aflate în evidenţă cu autori necunoscuţi.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier, în colaborare cu poliţiştii Biroului Rutier Constanţa, Biroului Rutier Medgidia şi Biroului Rutier Mangalia au organizat o acţiune pe linia disciplinării conducătorilor auto care conduc autovehicule aflându-se sub influenţa alcoolului sau a substanţelor cu efecte psiho-active. Pe parcursul acţiunii s-au derulat activităţi în zonele şi mediile de interes operativ. Pe parcursul acţiunii au fost aplicate 309 sancţiuni contravenţionale, din care, 168 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 34 pentru folosirea telefonului  mobil în timpul conducerii, iar  94 pentru alte abateri la codul rutier. Totodată au fost reţinute 13 permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.
 
Nu este de omis faptul că poliţiştii din Ovidiu au organizat şi executat o acţiune pe teritoriul de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor cu violenţă. Cu ocazia acţiunii oamenii legii au controlat 15 unităţi de alimentaţie publică, au legitimat 38 persoane şi au condus la sediul unităţii de poliţie 7 persoane. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 4 sancţiuni în valoare totală de 340 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii