Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare a polițiștilor rutieri în județul Constanța. Mai mulți șoferi sancționați. 23 au rămas fără permis de conducere

ro

13 Jan, 2018 10:09 1970 Marime text
În urma acțiunii desfășurate pe tot parcursul zilei de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sprijiniți de polițiștii din cadrul birourilor rutiere din Constanța, Mangalia, Medgidia și Cernavodă, au aplicat 223 de sancțiuni contravenționale pe linia prevenirii accidentelor rutiere cauzate în principal de neacordarea de prioritate autovehiculelor și pietonilor, dar și a indisciplinei pietonilor.

Potrivit IPJ Constanța, cuntumul sancțiunilor contravenționale a fost de 58055 lei, fiind amendate 69 de persoane pentru nepurtarea centurii de siguranță, 101 pietoni, 23 de șoferi care nu au acordat prioritate pietonilor, 8 șoferi care au vorbit la telefon fara a avea dispozitive handsfree, 8 șoferi care au depășit viteza maximă admisă, 3 pentru defecțiuni tehnice ale autovehiculului, restul pentru alte abateri.

De asemenea, polițiștii constănțeni au reținut 23 de permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Acțiunea de ieri a fost cuprinsă într.un plan național desfășurat în municipiile reședință de județ, mai transmite IPJ Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii