Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ratează şi meciul cu Irlanda de Nord Ciprian Marica se operează şi va fi indisponibil două luni

ro

18 Oct, 2014 18:11 1278 Marime text
Internaţionalul român Ciprian Marica (29 ani) urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la piciorul drept şi nu va putea juca, astfel, în partida pe care tricolorii o vor disputa pe teren propriu în compania Irlandei de Nord, pe 14 noiembrie, în preliminariile Campionatului European de fotbal 2016, după ce a ratat şi meciurile cu Ungaria şi Finlanda.
 
Într-un mesaj în limba turcă, postat pe contul său Facebook şi adresat suporterilor echipei Konyaspor, pentru care evoluează începând din acest sezon, Marica a explicat starea sa de sănătate, potrivit Agerpres.
 
"Am probleme şi acum din cauza accidentării pe care am suferit-o în urmă cu 3-4 săptămâni, nu m-au ajutat injecţiile cu cortizon şi tratamentul cu acid hialuronic. Din păcate, este necesară o operaţie la meniscul piciorului drept, ceea ce înseamnă că voi rămâne departe de voi între 6 şi 8 săptămâni", a scris Marica.
 
Glogheterul la zi al naţionalei, cu 25 de goluri marcate în 70 de meciuri, Ciprian Marica a înscris golul victoriei în partida cu Grecia din debutul preliminariilor EURO 2016, în cursul căreia a primit un cartonaş roşu, fiind suspendat pentru meciul cu Ungaria (1-1) de la Bucureşti. El nu a putut juca nici în partida din deplasare cu Finlanda, câştigată cu 2-0 de "tricolori", din cauza problemelor la genunchiul drept.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii