Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raspuns la protestul asistentilor persoanelor cu handicap Primarul din Ciobanu - „Eu nu sunt Gigi Becali"

ro

01 May, 2010 05:01 1304 Marime text
Asistenţii persoanelor cu handicap din comuna Ciobanu au iniţiat ieri, o acţiune de protest în faţa primăriei din localitate pentru a-şi cere drepturile băneşti cuvenite.

Mitingul nu a avut însă niciun ecou, cel puţin deocamdată, întrucât primarul Ioan Suciu nu era la primărie. Cele opt femei care îşi îngrijesc copiii cu handicap au cerut explicaţii pentru faptul că nu şi-au mai primit indemnizaţiile de trei luni, după cum ne-au declarat surse de pe plan local. Acestea au reuşit să stea de vorbă, în cele din urmă, cu casierul primăriei, spun sursele noastre, căruia i-au adus la cunoştinţă faptul că nu mai au ce le pune pe masă copiilor bolnavi, şi nici cu ce să le cumpere medicamente. Reprezentantul primăriei care a stat de vorbă cu protestatarii le-ar fi spus că vor primi bani, dar numai pe o lună.

Pentru a afla şi opinia sa, l-am contactat telefonic pe primarul Ioan Suciu. Edilul susţine că nu ar fi vorba despre trei luni neplătite însoţitorilor pentru persoane cu handicap, ci despre o lună şi jumătate. Chiar şi aşa, primarul susţine că nu are de unde să le dea banii. „I-am rugat să facă cerere să intre în şomaj, n-au înţeles. Cer şi plata concediilor de odihnă pe anii din urmă. Nu am de unde să le dau, pentru că nici noi nu am primit aceşti bani", a precizat edilul, după care a conchis: „Eu nu sunt Gigi Becali".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii