Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rareş Bogdan, la Realitatea TV "La Constanţa, în afară de ZIUA, mai există publicaţii care îi critică pe Mazăre şi Constantinescu?"

ro

05 Mar, 2015 23:23 4073 Marime text
Într-o intervenţie în emisiunea "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, jurnalistul Codruţ Burdujan, de la Litoral Tv a dezvăluit cum a fost agresat de paznicii unui adăpost de animale, în timp ce realiza un reportaj pe tema banilor care se scurg ilegal din bugetele locale către afacerile cu câini maidanezi.
 
Intervenţia în emisiune a avut loc în timpul unei discuţii în platou pe tema presiunilor la care sunt supuşi jurnaliştii care nu cântă în strună baronilor locali. "La Constanţa, în afară de ZIUA, mai există publicaţii care îi critică pe Mazăre şi Constantinescu?", a fost întrebarea realizatorului Rareş Bogdan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cara 06 Mar, 2015 10:46 Pai si nu are dreptate Rares? In afara de voi, toti sunt cumparati de Mazare & Co., chiar sunteti singurii care spuneti lucrurilor pe nume si va felicit. Voi pe plan local si Rares pe national. Rares e un jurnalist care trebuie pretuit! L-ati auzit voi pe Gadea sau pe Badea, vreodata, sa spuna ca publicatia X este singura care se ia de Mazare, fiind exemplul de acum,? Nu, pentru ca sunt niste slugi, vanduti!