Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rapperul Grasu XXL vine la Constanța, în Summer Crush

ro

28 Jun, 2013 17:48 1719 Marime text
Un eveniment pe placul elevilor trecuţi de examenele importante şi aflaţi în vacanţă va avea loc luna viitoare, în Mamaia. Este vorba despre „Graduation Party”, o petrecere organizată de Sensation MediaGroup, pe 19 iulie, de la ora 22.00, în clubul Summer Crush din staţiune. Party-ul îl va avea ca invitat special pe rapperul Grasu XXL. Invitațiile vor putea fi achiziţionate în perioada următoare, prin intermediul organizatorilor.
 
"După cum am obișnuit tinerii din Constanța, mereu venim cu noutăți, așadar anul acesta lansăm brățări de tip "STATUS", astfel vor știi imediat cine este singur, într-o relație, cu chef de aventură sau doar în trecere. " a declarat Domenyko, Manager General în cadrul firmei de organizare.
 
Cunoscutul rapper Grasu XXL a fost implicat, la începutul anului, într-un accident groaznic, într-o noapte în care se întorcea de la un recital susţinut la Baia Mare. În accident şi-au pierdut viaţa cinci persoane, eveniment în urma căruia artistul şi-a revenit cu greu, stând departe de scenă mai bine de două luni după întâmplare.
Vă trimit ca atașament afișul împreuna cu o imagine ce ofera mai multe detalii despre noul concept!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii