Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în muzică Rapper, găsit mort în locuința sa

ro

09 Aug, 2015 17:28 1765 Marime text
 
Sean Price, de 43 de ani, cunoscut ca membru al grupului Heltah Skeltah, a fost găsit mort în apartamentul său din Brooklyn, New York. Poliție continuă cercetările pentru a stabili cauza decesului, informează romanialibera.ro.

Price a mai făcut parte din grupurile rap Boot CampCLIK  şi Random Axe şi a lucrat sub numele Ruck ca membru al Heltah Skeltah. De asemenea, acesta a avut o carieră solo, iar cel mai recent album lansat este „Mic Tyson", în 2012.

„Cu regret, Duck Down Music confirmă că Sean Price a murit în dimineaţa acestei zile, în apartamentul său din Brooklyn. A lăsat în urmă o soţie şi trei copii", au declarat reprezentanţii companiei sale de discuri.



DJ Premier, Killer Mike, Black Thought şi 9th Wonder sunt câteva dintre numele din comunitatea hip-hop care şi-au exprimat regretul faţă de decesul lui Price.

„R.I.P. Ruck... Dragoste şi respect pentru familia Duck Down", a postat DJ Premier pe contul său de Twitter.

„Mă doare inima. Sean Price s-a dus. Odihneşte-te în paradis", a fost mesajul transmis de 9th Wonder. În acelaşi timp, Killer Mike îl descria pe Price ca fiind "un zeu al microfonului, un războinic al versurilor şi un MC suprem".



Sursa: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii