Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raport favorabil pentru cererea de încuviințare a arestării preventive a deputatului Oltean

ro

02 Dec, 2015 14:21 1550 Marime text
Deputatul liberal Ioan Oltean a declarat astăzi că s-a prezentat la Comisia juridică pentru a-și justifica nevinovăția și pentru a-și apăra dreptul la libertate, adăugând că nu îl cunoaște pe denunțător și nu a luat bani de la omul de afaceri Mihai Rotaru.
 
"Eu în fața comisiei am prezentat probele din care rezultă în mod cert nevinovăția mea și lipsa de susținere probabistică a denunțului. Nu am cerut să mă apere nimeni, dacă eu și avocații mei nu ne putem apăra, nimeni nu ne poate apăra, decât cel de sus", a afirmat Oltean, la finalul audierii din Comisie.
 
El a adăugat că nu îl cunoaște pe denunțător și nu a luat bani: "Un lucru este esențial: nu am fost niciodată în localitatea Chitila și nu am fost niciodată la biserica din Chitila. Nu l-am cunoscut niciodată pe denunțător, părintele Alexandrescu, dacă pot să îi spun părintele Alexandrescu. Nu am luat nici prin intermediari, nici prin altcineva bani de la Mihai Rotaru".
 
Întrebat dacă ar fi o umilință pentru el să fie încarcerat, deputatul liberal a spus: "Mai mare umilință decât am suferit zilele acestea din cauza mass-media nu se poate suferi".
 
Comisia juridică a Camerei Deputaților va înainta plenului raport de încuviințare a cererii DNA de încuviințare a arestării preventive a deputatului Ioan Oltean, decizia fiind luată cu 14 voturi "pentru", patru "împotrivă" și trei abțineri.




sursa foto: europafm
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii