Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evz.ro Răni pe corpul lui Moustafa Haj Saleh, găsit mort la Bucureşti

ro

10 Apr, 2015 14:14 2372 Marime text
Zeci de martori au fost audiați sau urmează să fie chemați în fața anchetatorilor pentru a da amănunte legate de cazul sirianului descoperit mort în portbagajul unei mașini, în cartierul Pantelimon, din București, au precizat, pentru EVZ, surse judiciare. Pe corpul afaceristului decedat au fost descoperite mai multe răni.

Până la această oră, anchetatorii bucureșteni – polițiștii d la Serviciul Omoruri și procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului București – nu au indicii clare despre autorul omorului asupra cetățeanului sirian Moustafa Saleh Haj, de 52 de ani, găsit mort, miercuri, într-un gemantan aflat în portbagajul unui autoturism. Despre derularea anchetei, oficiali din Poliția Capitalei ne-au precizat că aceasta este îngreunată deoarece criminaliștii nu pot verifica ultimele convorbiri ale afaceristului sirian, deoarece Parlamentul României nu a modificat celebra lege „Big Brother” - care ar permite accesul la bazele de date ale operatorilor de telefonie - așa cum a cerut Curtea Constituțională a României, încă din septembrie anul trecut.

În aceste condiții, anchetatorii au început să audieze apropiați ai victimei, parteneri de afaceri și rude. „Este vorba de mai mulți martori. De ordinal zecilor”, a declarat unul dintre anchetatori, pentru EVZ. Soția lui Moustafa Saleh Haj, Andreea Pătrașcu, a povestit ce s-a întâmplat în ultimele momente în care l-a văzut în viață pe tatăl fetiței ei, în vârstă de opt ani.  Despre cauza morții, surse medico-legale au precizat că, cel mai probabil, afaceristul a murit asfixiat, după ce a înghițit o substanță necunoscută. Tipul substanței urmează să fie stabilită pe baza analizelor de laborator prelevate, joi, după efectuarea autopsiei. „Se ia în calcul varianta în care victima a fost adormită sau amețită și, apoi, pusă în gemantanul cu pricina”, au explicat surse medico-legale. Pe de altă parte, pe corpul sirianului au fost găsite escoriții în zona abdomenului. Zgârieturile nu au fost, însă, cauzatoare de moarte, susțin specialiștii. „Nu avea nicio rană de cuțit sau vreo urmă de glonț”, au mai precizat, pentru EVZ, surse din cadrul Institutului Național de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici”.

Sursa: evz.ro; sursa foto: observator.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii