Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rând pe rând, politicienii răspund invitației liberalilor. Liderii partidelor din Constanța se pregătesc de negocieri pentru CJC

ro

11 Jun, 2016 19:36 1849 Marime text
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, invită luni dimineaţă reprezentanții partidelor de dreapta la discuții privind desemnarea conducerii Consiliului Județean Constanța.
 
Invitaţia a fost postată pe pagina de Facebook a liberalilor. Pe aceeaşi reţea de socializare au răspuns şi liderii celorlalte formaţiuni politice. Vă redăm integral răspunsul lor:
 
ALDE:
 
“Astăzi, 11 iunie, am primit, prin e-mail, o invitaţie din partea PNL Constanţa, semnată de dl. preşedinte George Dragomir, pentru o întâlnire la sediul dumnealor, din stradă Traian, pentru luni, orele 10.00. Am transmis următorul răspuns:
 
Domnule Preşedinte,
Mulţumesc pentru e-mailul Dvs.
 
Va asigur că principala noastră preocupare este reprezentarea onorabilă a cetăţenilor judeţului Constanţa care ne-au acordat încrederea şi votul lor şi nu vom precupeţi nici un efort pentru a realiza obiectivele la care ne-am angajat în campania electorală.
 
Subscriu la poziţia Dvs. că posturile în aparatul Consiliului Judeţean Constanţa contează mai puţin şi că mult mai importantă este bunăstarea cetăţenilor.
 
De altfel, îmi amintesc că împreună, nu cu mult timp în urmă, am fost capabili să oferim ţării cea mai bună guvernare de după 1989, cea a USL, când am reuşit, în bună măsură, să remediem erorile guvernării anterioare şi să readucem românilor speranţa pentru o viaţă mai bună.
 
Sunt convins că oriunde ne-am afla, într-o majoritate sau în opoziţie, rezultatul echilibrat al votului exprimat în 5 iunie obligă toate partidele să colaboreze şi să implementeze cele mai bune proiecte, indiferent de formaţiunile politice care le-au propus.
 
Va asigur, Domnule Preşedinte, că dacă, vremelnic, ne vom află în "tabere" diferite, colegii mei, consilierii judeţeni ALDE, vor demonstra că sunt oameni politici responsabili care nu vor face diferenţe între iniţiatorii de proiecte benefice pentru locuitorii judeţului Constanţa.
 
În legătură cu invitaţia fixată de Dvs.,pentru luni, orele 10.00, la sediul PNL Constanţa, cu părere de rău va informez că nu îi pot da curs.
 
Luni dimineaţă este programată, la sediul central al ALDE din şoseaua Kiseleff, şedinţa comisiei de fuziune, organul de conducere al partidului nostru, urmată de activităţi în Senatul României.
 
În încheiere, Domnule Preşedinte, doresc să va asigur de întreagă mea consideraţie şi de toată disponibilitatea pentru un dialog constructiv. Vicepreședinte ALDE, președinte ALDE Constanta, senator Mircea Banias"
 
PMP:
 
”În urma speculațiilor apărute în presă, prin care reprezentanții Partidului Național Liberal vorbesc despre o așa-zisă alianță PNL-PMP, facem precizarea că PMP Constanța susține crearea unei majorități în Consiliul Județean alături de PSD și ALDE, care să ducă la promovarea și dezvoltarea județului Constanța. Președintele PMP, Claudiu Palaz, a acceptat propunerea de a ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, pentru a fi duse mai departe proiectele din programul Mișcării Populare pentru constănțeni. Menționăm încă o dată că politica derulată de consilierii PMP va fi o politică pentru constănțeni, și nu una de blocare a proiectelor Constanței”, transmite PMP Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii