Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raluca Prună Am transmis procurorului general că dosarul reclamă „o rezolvare cu celeritatea”

ro

26 Aug, 2016 21:29 2168 Marime text
Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat la Chișinău, că în discuțiile purtate cu procurorul general al României, Augustin Lazăr, i-a transmis acestuia că dosarul Hexi Pharma reclamă „o rezolvare cu celeritate", în condițiile în care există „o așteptare publică foarte mare, pe o chestiune de sănătate publică foarte gravă", scrie romaniatv.

„Eu, ca ministru, nu aș vrea să fac niciun fel de comentariu cu privire la Hexi Pharma, este o investigație în curs, este la nivel de Parchet. Ceea ce pot eu să spun public este că societatea are o așteptare legitimă să afle dacă alegațiile acestea sunt adevărate sau nu. Și dacă se confirmă acuzațiile sau investigația de presă, atunci trebuie luate măsuri urgente pentru că altfel pierdem încrederea, deja foarte șubredă, în sistemul de sănătate publică", a spus Raluca Prună.

Ministrul român al Justiției a făcut declarația în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu jurnaliștii moldoveni, la care a participat și omologul său, Vladimir Cebotari, la finalul vizitei oficiale pe care a desfășurat-o în Republica Moldova alături de premierul Dacian Cioloș.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii