Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA SA Mai multe cartiere din Constanța au apă cu presiuni scăzute la robinete

ro

11 Jan, 2017 07:01 1913 Marime text
Noaptea trecuta, în jurul orei 02.00, în urma unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune, sursa și stația de pompare Galeșu, sursa ce asigura o mare parte din necesarul de apă brută de la stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța, au rămas făra curent. Având în vedere că la ora actuala nivelul în rezervorul stației Palaă este aproape jumătate, RAJA SA a fost nevoită ca pe zonele deservite apă să fie pompată cu presiuni scăzute.
 
Astfel, abonații din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultură, Inel I și Inel II au, începând cu ora 06.30, apa cu presiuni scăzute la robinete.

Totodată, din stația de tratare și pompare Palas pleacă spre orașul Năvodari și conducta magistrală de alimentare cu apă potabilă, cu diametrul de 1.000 mm. Si pe acest tronson se face livrarea/pomparea apei cu presiuni scăzute. La ora actuala, nu sunt probleme în furnizarea apei în orașul Năvodari, deoarece rezervorul stației de pompare principale din oraș este plin.
 
Tot noaptea trecută, au mai fost căderi de tensiune și la sursele și stațiile de pompare de la Vartop, Albești și Medgidia. La ora actuală, nu sunt probleme în alimentarea cu apă în aceste localități.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii