Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA SA a demarat campania de verificare a contoarelor la abonații casnici

ro

03 Jun, 2015 11:40 966 Marime text
 
În ultima perioadă, SC RAJA SA a efectuat o amplă acțiune de verificare a abonaților, indiferent de statutul juridic al acestora (gospodării individuale sau agenți economici). În unele cazuri, în urma verificărilor efectuate la gospodăriile individuale, s-au găsit contoare blocate sau montate fără a fi respectate cerințele tehnice, toate aceste aparate de măsură înregistrând eronat consumul de apă. 
Având în vedere toate aceste aspecte, la nivelul SC RAJA SA s-a luat decizia demarării unei ample campanii de înlocuire a contoarelor, realizată din fonduri proprii. Astfel, începând de astăzi, 3 iunie 2015, echipele Corpului de Control împreună cu inspectorii constatatori din cadrul SC RAJA SA Constanța au demarat acțiunea de verificare și înlocuire a contoarelor de la nivelul gospodăriilor individuale – abonați persoane fizice.

Toate contoarele care vor fi montate sunt de clasă de precizie C și au buletin de verificare metrologică cu valabilitate pentru o perioadă de șapte ani.  Pe lângă verificarea și înlocuirea apometrelor, echipele mixte efectuează și o sigilare a a aparatelor de măsură, cu sigilii înseriate, al căror număr unic va fi trecut în baza de date a consumatorilor. Acțiunea a fost demarată pe municipiul Constanța, în zona Faleză Nord, pe străzile Zorelelor, Răchitași și Tabla Buții.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii