Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA inaugurează astăzi stația de epurare de la Medgidia (galerie foto)

ro

27 May, 2016 11:05 2171 Marime text
Societatea RAJA SA inaugurează în aceste momente stația de epurare de la Medgidia. În cadrul Programului „Rebilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în reginea Constanța și ialomița” s-au realizat pentru Medgidia două investiții. Este vorba despre „Reamilitarea rețelei de apă și extinderea rețelei de canalizare” – cu o valoare de 3.785.354,86 lei și „Retehnolgizarea și introducerea treptei de epurare avansată la stația de epurare” – cu o valoare de 32.259.738,32 lei.
 
Contractul de lucrări pentru reabilitarea stației de epurare a fost semnat la data de 7 iulie 2011 cu asocierea dintre Alpine BAU GmbH Austria – SC Urban Electric SRL Ploiești.
 
Stația de epurare Medgidia are o capacitate de 66.500 locuitori echivalenți și asigură tratarea apelor uzate colectate din aglomerarea Medgidia. Aceasta asigură îndepărtarea elementelor impurificatoare conținute în apele uzare, aducându-le în limitele admise pentru a fi descărcare în Canalul Dunăre – Marea Neagră.  
 
„RAJA a reconstruit la Medgidia stația de epurare care asigură confortul cetățenilor. Este pentru prima dată când Medgidia are o stație de epurare modernă cu toate treptele care nu va mai polua Canalul Dunăre-Marea Neagră”, a declarat directorul RAJA. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii