Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:46 23 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA face astăzi comunicări importante cu privire la lucrările pentru alimentarea cu apă

ro

16 Sep, 2014 10:30 998 Marime text
RAJA va face astăzi comunicări importante cu privire la stadiul lucrărilor executate pentru racordarea noului tronson din magistrala de alimentare cu apă din stațiunea Mamaia, la sistemul centralizat de distribuție, lucrări realizate de RAJA în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu.

Pentru aceste lucrări RAJA a decis să întrerupă alimentarea cu apă de noaptea trecută de la ora 24,00 si pana maine, 17 septembrie, ora 16,00.

Astăzi reprezentanţii RAJA vor vorbi despre complexitatea lucrarilor executate în aceasta perioada. În acest sens, la ora 16,00, în statiunea Mamaia, pe malul lacului vizavi de Aqua Magic (parcarea de la restaurantul On Plonge), va avea loc o conferinţă în care va fi prezentat stadiul lucrarilor.

Afectați de lipsa apei potabile sunt consumatorii din:
- Perimetrul delimitata de străzile Aurel Vlaicu – Al. Lăpușneanu  - Aleea Lotus – Cișmelei – Dispensarului – Aurel Vlaicu și punctul termic nr.142;
- Abonații de pe b-dul Aurel Vlaicu, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu bulevardele Tomis și Alexandru Lăpușneanu, precum și cei de pe străzile adiacente: Diamantului, Smarandului, Opalului, Perlei și Aleea Universității;
- Aleea Hortensiei cu punctul termic numărul 45;
- Satul de Vacanță și Complexul Dobrogea;
- Zonele Mamaia Nord, Hanul Piraților, Mamaia Sat, Tabăra de Copii Năvodari;
- Zona Industrială Midia cu unitățile militare și Ecluza Năvodari.

Pe perioada executării lucrărilor de racordare la noua conductă, SC RAJA SA va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonați, prin conducta de siguranță de 200 mm. Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scăzute pentru consumatorii din stațiunea Mamaia, informează reprezentanţii societăţii.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Extindere Reţele apă/canal Mamaia şi înfiinţarea a 4 staţii de pompare noi – ape uzate – localitatea Constanţa”, în valoare de 20,47 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 5,86 milioane lei. În cadrul acestui proiect, magistrala de distribuție apă din stațiunea Mamaia, a fost înlocuită în totalitate, pe o lungime de 10 kilometri, conducta existentă având o vechime de aproape 50 de ani.

Ti-a placut articolul?

Comentarii