Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA activează Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă

ro

19 Nov, 2014 12:52 1629 Marime text
În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben cu instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul SC RAJA SA se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, începând de astăzi, 19 noiembrie 2014, ora 18.00 și până mâine, 20 noiembrie 2014, ora 10.00.
 
Pentru asigurarea funcţionării sistemelor operate, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă. Comandamentul are în componenţă atât membrii consiliului director, cât şi şefii tuturor centrelor zonale, transmite Biroul de presă al RAJA SA.
 
Reprezentanţii Comandamentului asigură permanenţa la conducerea acţiunilor specifice întreprinse în această perioadă, 24 de ore din 24. Pentru comandamentul general permanenţă este asigurată prin rotaţie de către reprezentanţii bordului de conducere. La nivelul centrelor zonale permanenţa în coordonarea activităţilor este asigurată de şefii de secţie.
 
“Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. În cazul problemelor apărute în funcţionarea sistemului de distribuţie apă, în urma lipsei energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt), rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
 
Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44”, mai spun reprezenzanţii RAJA SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii