Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răfuieli în lumea underground Cayenne-ul lui Sarafu, spart şi incendiat noaptea trecută

ro

30 Sep, 2010 10:29 8184 Marime text
stila_porsche1.jpgRăzboiul străzilor constănţene reîncepe. În urmă cu aproximativ o oră şi jumătate, maşina cunoscutului personaj Stila Sarafu, apropiat al deja celebrilor Petrică Tomescu şi Lucian Călimărea şi adversar declarat al fraţilor Vasea şi al tovarăşilor acestora, a fost incendiată. Porsche-ul Cayenne înmatriculat CT 66 STY, parcat pe strada Unirii, în cartierul Faleză Nord, a început să ardă violent în jurul orei 4.30.

porsche1.jpgPotrivit martorilor, se pare că geamul din partea dreaptă faţă a fost spart cu un ciocan, iar în urma zgomotului produs, atacatorul s-a speriat şi a scăpat din mână ciocanul şi chibritul cu care intenţiona să incendieze bolidul. Cu tote acestea, planul a fost dus la bun sfârşit, iar Cayenne-ul a ars ca o torţă. A fost solicitată intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, însă focul a fost stins înainte de sosirea pompierilor. Totuşi, specialiştii ISU au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele izbucnirii incendiului. Totodată, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie, dar şi criminaliştii, la acest moment încă prelevând probe de la locul incidentului. Nume cunoscut al instanţelor constănţene, aflându-se, de-a lungul timpului, de ambele părţi ale acuzării, Stila Sarafu este martorul-cheie care îi incriminează pe renumiţii fraţi Vasea, dar şi pe Cristian Marian Gheorghiu, zis Cristel, şi pe Victor Şerban, zis Gogu, în procesul în care aceştia sunt judecaţi pentru tentantivă de omor calificat, comisă asupra sa. Surse apropiate anchetei au declarat că nu este exclus ca, dacă focul a fost într-adevăr pus în mod intenţionat, atenţia oamenilor legii să se îndrepte spre aceste nume sau spre apropiaţii acestora. Vom reveni.

sursa foto: facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan 30 Sep, 2010 22:35 Iar??? Asta vara i-au aruncat niste cadavre de caini morti in masina si era varza masina acum iar...ba baiatule vinde-o ca sufera masina de aiurea din cauza ta
  • seaman1 30 Sep, 2010 19:05 de ce nu verificati si legatura gruparii Stila macedonenii din Ct cu grupul extins Mazare-Constantinescu-Expertissa si interesele de a-l scoate pe Vasea din parcul de distractii Mamaia si nu numai de acolo. Stila este fraierul ce e la inaintare - analizati structura infractionala constituita a primariei si consiliului judetean si veti observa ca exista actiuni concertate si directionate simultan al unor structuri de stat ce sunt in subordinea primariei, a consiliului judetean. de verificat si pozitia favorizanta dpdv infracional a unuia dintre fostii directori generali ai directiei judetene de finante (indiciu: are varsta pana in 40 de ani si acum 4 ani facea naveta Bucuresti Constanta cu un Mercedes SLK decapotabil proprietatea cuiva iar acum acest personaj poate mai lucreaza ptr ANRE)
  • stila 30 Sep, 2010 09:27 mi-am dat foc singur la masina sa-mi iau banii de la asigurari, ca sunt lesinat de cascaval!