Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rafael Nadal, eliminat în sferturi la turneul de la Roma

ro

16 May, 2015 10:21 1380 Marime text
Tenismanul elvețian Stan Wawrinka l-a învins pe spaniolul Rafael Nadal, cu 7-6 (9/7), 6-2, vineri seara, în sferturile de finală ale turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 3.288.530 euro. Wawrinka (N. 8) este la a doua victorie consecutivă în fața lui Nadal, cap de serie nr. 4, după ce s-a impus în finala turneului Australian Open în 2014, cu 6-3, 6-2, 3-6, 6-3.

Stan Wawrinka, care și-a adjudecat victoria după două ore și 5 minute, este condus de iberic cu 12-2 la meciurile directe. În semifinale, Wawrinka îl va înfrunta pe compatriotul său Roger Federer, al doilea favorit al turneului de la Foro Italico. Victoria reușită în fața lui Nadal, după ce elvețianul a salvat patru mingi de set în prima manșă, confirmă revenirea de formă a lui Wawrinka și pasa slabă prin care trece Rafael Nadal.

''Regele zgurei'', de șapte ori învingător la Roma, nu are decât un titlu în acest sezon, la Buenos Aires, iar săptămâna trecută a pierdut finala Mastersului de la Madrid. Statutul de favorit al lui Nadal se clatină înaintea celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, Roland Garros (24 mai-7 iunie), unde spaniolul s-a impus de nouă ori în ultimele zece ediții. Cealaltă semifinală de la Roma îi opune pe sârbul Novak Djokovic, principalul favorit, și pe spaniolul David Ferrer, cap de serie nr. 7.

Sursa: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii