Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat "S-au făcut paşi înainte"

ro

28 Feb, 2015 22:27 1687 Marime text
Secretarul de stat Raed Araft este invitatul emisiunii "Lumini şi umbre”. În cadrul interviului, secretarul de stat discută despre accidentul aviatic de pe Lacul Siutghiol, în urma căruia patru persoane şi-au pierdut viaţa, despre conflictul din anul 2012 cu Traian Băsescu şi despre ancheta DNA cu privire la achiziţia ambulanţelor SMURD.

Referitor la accidentul de pe Lacul Siutghiol, Raed Arafat a declarat că totul a fost privit critic după ce s-a întâmplat acea tragedie, dar că oamenii pregătiţi au intervenit aşa cum erau antrenaţi.
 
“S-a întâmplat ca motorul de la barcă să nu pornească.şi totuşi pompierii au plecat. Totuşi, dacă urmăriţi filmul care a apărut, cu drone, se vede, momentul când prima victimă este scoasă, se pare că a rămas colega noastră agăţată de coada elicopterului, se vede că în barca pescarului care era cu motor, un pompier care încerca resuscitarea. Şi restul au rămas să caute”
 
La întrebarea jurnalistului Dan Andronic, dacă s-ar repea o catastrofă asemănătoare celei din Munţii Apuseni sau cea de pe Lacul Siutghiol, raed Arafat a declarant că s-au făcut paşi înainte, şi s-au îmbunătăţit modalităţile de reacţie, dar se lucrează, deoarece aceste lucruri nu se pot face “peste noapte”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii