Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat le cere românilor să nu iasă în stradă pentru el

ro

01 Apr, 2016 11:43 1137 Marime text
Secretarul de stat Raed Arafat a transmis, astăzi, un mesaj special adresat tuturor celor care s-au mobilizat în ultima vreme și au pus la cale marșuri în toată țara, în semn de solidaritate față de fondatorul SMURD.
 
Într-un mesaj postat pe Facebook, Arafat se declară onorat să vadă că oamenii cred în ceea ce face el împreună cu colegii săi și că atâția oameni „își exprimă sprijinul pentru activitatea serviciilor de urgență”.
 
Cu toate acestea, Raed Arafat face un apel către toți cei care îl susțin și le spune că „ieșirea în stradă nu este soluția”.

Redăm mesajul integral: ”Am văzut pe facebook şi pe diferite pagini internet îndemnuri că oamenii să iasă în stradă pentru a-şi exprimă sprijinul pentru sistemul de urgenţă, şi pentru mine, Sâmbătă / Duminică. În primul rând pentru mine este o onoare să văd că mulţi cred în ce fac, împreună cu colegii mei, şi îşi exprimă sprijinul pentru activitatea serviciilor de urgenţă. Pe de altă parte, consider că ieşirea în stradă nu este soluţia având în vedere că există la acest moment un dialog deschis pe tema raportului de control urmând că săptămâna viitoare să ne întâlnim şi cu domnul Prim Ministrru pe această tema. Totodată nu aş dori că cineva să folosească această situaţie pentru a lansa insulte şi înjurături cu caracter politic şi să folosească în mod incorect, cu alte scopuri, un posibil eveniment la care să participe oamenii care întradevăr cred în sistemul de urgenţă şi în cei care lucrăm în acest sistem. Sper că mesajul meu să va ajungă şi mulţumesc din nou pentru susţinerea exprimată. Sper că săptămâna viitoare să aducă mai multe clarificări şi o abordare înţeleaptă şi pozitivă care să ducă la dezvoltarea în continuare a sistemului integrat de urgenţă în serviciul populaţiei!”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii