Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat a câştigat definitiv procesul cu preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Pacienţilor

ro

30 Jan, 2015 14:01 914 Marime text
Secretarul de stat Raed Arafat a câştigat definitiv procesul în care l-a dat în judecată pe preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Pacienţilor, Vasile Barbu, care trebuie să îi plătească daune de 10.000 de lei pentru declaraţiile în care arăta, printre altele, că Arafat ar fi fost şantajat, informează Mediafax.

Raed Arafat l-a dat în judecată pe Vasile Barbu în februarie 2013, după ce preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor a făcut mai multe declaraţii în care spunea despre Arafat că ar fi favorizat anumite firme să câştige contracte cu Ministerul Sănătăţii şi că ar fi fost şantajat cu două dosare penale ca să nu conteste legea sănătăţii, notează Mediafax.

Tribunalul Bucureşti a admis acţiunea lui Raed Arafat în 26 februarie 2014 şi l-a obligat pe Vasile Barbu să îi plătească secretarului de stat despăgubiri civile de 15.000 de euro, respectiv echivalent în lei din data plăţii, precum şi cheltuieli de judecată de 4.000 de lei. Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care în 29 ianuarie a schimbat în parte sentinţa Tribunalului, reducând cuantumul despăgubirilor civile la 10.000 de lei.

„Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa în sensul că reduce cuantumul despăgubirilor civile la suma de 10.000 lei . Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei. Definitivă", se arată în decizia de joi a Curţii de Apel Bucureşti.


Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii