Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre spune că vrea să se retragă curând din politică (video)

ro

18 Mar, 2015 16:16 1176 Marime text
 
Primarul Constanței, Radu Mazăre a revenit, azi, la arestul Poliției Capitalei pentru a-și recupera actul de identitate și hainele pe care le-a lăsat în arest atunci când magistrații au decis eliberarea sa, în cursul nopții.
 
La intrarea în arest, Mazăre le-a spus jurnaliștilor prezenți că se va retrage din politică foarte curând, pentru că „s-a săturat să stea cu geanta la ușă”. Acesta a mai spus că se consideră o țintă și a ținut să sublinieze faptul că procurorul care a dispus reținerea sa este același procuror care l-a reținut și anul trecut, fiind eliberat din lipsă de dovezi.
 
Edilul a mai precizat că a venit pentru și pentru a își saluta foștii colegi de celulă, conform b1.ro.
 
„Am venit să îmi iau hainele, buletinul, cu ce am venit ieri. Nu m-am gândit să le las hainele băieților, e un regim foarte strict. Faptul că ai o sticlă de apă din care să bei e un privilegiu. Ieri mi-am uitat sticla de apă și am tânjit după ea”, a explicat Mazăre.
 
Edilul Constanței a fost reținut, luni seara, de procurorii DNA. Mazăre a fost prezentat, marți, la Înalta Curte cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă magistrații ICCJ au respins solicitarea DNA, Radu Mazăre fiind eliberat.


Sursa: b1.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii