Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre „Nicușor Constantinescu este bolnav de cancer“

ro

19 Mar, 2014 16:43 3771 Marime text

În urmă cu puțin timp, primarul Constanței Radu Mazăre,  a făcut o declarație cu privire la perchezițiile care au avut loc astăzi la sediul Consiliului Județean, dar și la locuința președintelui CJC, Nicușor Constantinescu, conform site-ului postului Neptun TV.

„Eu cred că de data trecută v-am spus că Nicușor Constantinescu suferă de o boală foarte gravă. Din păcate, are cancer la prostată. Pe o scară de la 1 la 10, de gradul 9. Este într-un tratament de o lună și jumătate, foarte dur, de reducere a testosteronului. Este programat la o operație peste o săptămână, în America. A fost la control, în Germania, cât și la clinica oncologică din Turcia. Toate aceste date există la DNA și toate înscrisurile medicale există la DNA Constanța. Pe perioada acestui tratament, care este îngrozitor, care are niște efecte mult mai dramatice decât cel de interferon, căci dă stări de depresie și anxietate profunde, este recomandat să trăiască cât mai liniștit cu putință, Îl rog pe Dumnezeu să-i ferească de boala asta pe toți cei care îl anchetează acum și care vor să îl distrugă acum. Din punct de vedere uman, dacă tu ai toate documentele la tine la Parchet, că omul respectiv este bolnav de cancer și că este sub tratament și că este într-o fază extrem de înaintată a acestei boli, eu zic că maniera în care au acționat, vrea să conducă la a-l distruge psihic, în niciun caz la aflarea adevărului“, a declarat Radu Mazăre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Maria 19 Mar, 2014 18:09 Ca medic, va pot spune ca, un bolnav de cancer , de o gravitate la care se face referire, nu ar fi atat de obez....si rosu in obraji...Oare starea de anxietate, nu e legata cumva de dosarele anterioare....se apropie, cumva, scadenta ?