Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre la IPJ Constanţa Vă anunţ eu când contest controlul judiciar!

ro

09 Sep, 2014 12:38 2623 Marime text
Radu Mazăre a ajuns, azi, la Poliţie, unde este cercetat sub control judiciar în dosarul Campusului social Henri Coandă, la bordul unui autoturism Jaguar decapotabil şi îmbrăcat lejer, în ţinută de plajă. Edilul purta un trocou galben, ochelari de soare cu rame roşii, bermude înflorate şi sandale portocalii. Edilul de Constanţa face a 22-a vizită la IPJ Constanţa, unde este obligat să dea cu subsemnatul săptămânal.
 
Vizibil iritat la sosire, Radu Mazăre s-a arătat deranjat în momentul în care jurnaliştii l-au întrebat de Nicuşor Constantinescu. Mazăre a spus că fireşte că vorbeşte cu el, dar  le-a recomandat jurnaliştilor să ia legătura cu avocaţii preşedintelui suspendat al CJC ca să afle detalii despre Nicuşor Constantinescu.
 
Întrebat de contestarea controlului judiciar la care este supus, Radu Mazăre a spus că va contesta măsura, aşa cum declara la începutul verii, dar a adăugat: “vă anunţ eu când!”.
 
Edilul de Constanţa a mai afirmat că se află în discuţii cu Ministerul Administraţiei şi Internelor pe marginea Cazinoului şi a Şoselei de coastă. Potrivit lui Mazăre, cazinoul din Constanţa ar urma să fie predat Companiei naţionale de Investiţii, care să îl reabiliteze cu fonduri de la bugetul de stat. Tot cu fonduri de la centru ar vrea Mazăre să efectueze lucrările la etapa a doua de construire a Şoselei de coastă, dar şi la teleschiul din Mamaia, idee la care edilul nu a renunţat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii