Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, invitat special la un Show Păcătos „Acum 12 ani, când am luat staţiunea Mamaia era plină de chiloţi, tarabe şi cornuleţe“

ro

13 Nov, 2012 02:58 2000 Marime text

Invitat special la un Show Păcătos, edilul municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre a spus că, în fapt, România, Mamaia, cluburile din Mamaia, fetele din Mamaia sunt cele care au luat premiul special de la Monte Carlo. „Noi am primit premiul special, cea mai dinamică staţiune. Stăm foarte bine la cluburi în comparaţie cu restul Europei şi restul lumii. (...) Clubul de la Monte Carlo era destul de prăpădit, comparativ cu cluburile româneşti. E un segment de turşti pe care putem să-i atragem. (...) Acum 12 ani am luat staţiunea Mamaia era plină de chiloţi, tarabe, adidaşi la vânzare şi cornuleţe. (...) E greu să te baţi cu turcii, la turism, cu grecii cu bulgarii cu egiptenii. (...) Nu avem sezonul aşa de lung. (...) În viaţă dacă te plimbi, dacă înţelei ce se întâmplă, nu trebuie să inventezi tu roata. Sunt nişte modele de succes pe care dacă poţi să le aplici... Cei de la Monaco nu ştiau unde este Romania, Mamaia. Ne întrebau dacă avem plajă...“, a mai susţinut edilul. 

Alături de edil şi-a făcut apariţia în costum de baie şi o poliţistă.

„Da! Sunt poliţistă la Ordine Publică“, a spus tânăra. „România poate face reclamă şi cu Poliţia“, a completat primarul.     

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii