Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre „De ziua mea o să mă omoare”

ro

02 Jul, 2014 13:51 1979 Marime text
Intrat în direct la România Tv, primarul Radu Mazăre a declarat cu privire la carul alegoric al Primăriei „să vedem dacă rezistă, dacă nu rezistă”. „Ne-am lămurit cu motorul ca să nu se încingă pe drum. Dar rezistă carul. Le-am făcut inspecția tuturor. Ca orice român bun îngrașă porcul în ajun. Mai au de făcut în următoarele două zile, dar în orice caz este altceva față de ce a fost anul trecut sau acum doi ani”, a spus edilul.

Întrebat ce se va întâmpla dacă carele alegorice nu sunt gata până sâmbătă, Mazăre a răspuns: „Îi închidem”. La întrebarea reporterului RTV „Cum să-i închideți?”, Mazăre a spus: „Păi uite așa, este hotărâre de Consiliu Local, trebuie să participăm cu toții. Să-ți spun ceva în suita lui Cezar or să fie 6 senatori, unul dintre ei este Brutus, cel care o să mă înjunghie în ultimul act și care este băiatul meu, iar ceilalți senatori sunt patroni de hoteluri și de restaurante din stațiunea Mamaia”. „De ziua mea o să mă omoare”, a mai afirmat edilul și aceasta întrucât carnavalul din Mamaia debutează pe 5 iunie, data la care edilul își serbează aniversarea.

Mai în glumă, mai în serios, Radu Mazăre a afirmat că „la moartea mea așa vreau să se întâmple”, făcând referire la atmosfera de la carnavalul din Mamaia.

Întrebat de ce nu s-au alăturat evenimentului senatori adevărați, Mazăre a răspuns: „Ăia nu puteau să vină la repeții că erau la ședință la Orăștie și noi facem repetiție”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii