Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agonie şi extaz Radu Mazăre, de la Che Guevara şi James Bond, la cătuşele procurorilor (video)

ro

22 May, 2015 19:44 2554 Marime text
 
De-a lungul timpului, Radu Mazăre a ieşit în evidenţă nu doar prin declaraţiile politice sau procentele record cu care a fost ales în fruntea Constanţei, ci şi prin ţinutele sale extravagante şi uneori controversate.
 
De la aviator, Radu Mazăre l-a întruchipat pe Che Guevara şi le-a condus pe fetele de pe litoral către secţiile de vot, la Referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, în 2012. Cu două zile înainte de Referendum, Mazăre a defilat prin Mamaia îmbrăcat în maharajah şi le-a cerut oamenilor să meargă la vot.
 
În timpul carnavalurilor din Mamaia, fostul primar al Constanţei s-a deghizat în sultan sau spartan. Mazăre a participat de multe ori la carnavalul cel autentic de la Rio, unde a dansat în haine colorate, alături de brazilience, amintesc jurnaliştii gandul.info, într-un articol publicat acum trei ani.
 
Primarul demisionar al Constanţei a apărut şi în Playboy. O altă apariţie surprinzătoare a fost cea din 2009, de la un eveniment monden, când edilul s-a deghizat în James Bond. Tot în 2009, a avut loc şi cea mai controversată "transformare" a lui Mazăre: el a fost criticat pentru că s-a îmbrăcat în ofiţer nazist.
 
În urmă cu trei ani, chiar înainte de Paşte, Primarul Constanței, Radu Mazăre, a vizitat mai multe grădinițe pentru a le împărți copiilor cadouri de Paște. La una dintre grădinițe, Mazăre a fost surprins că fetițele stăteau într-o parte și băieții în cealaltă parte. "Când o să mai creșteți o să vă încălecați", le-a spus edilul copiilor.
 
"Le-am făcut o bucurie copiilor. Trebuia să le fac bucuria asta de Crăciun, dar au fost nişte oameni mici şi răi la Bucureşti, care m-au amânat şi am mutat bucuria pentru iepuraşi", și-a explicat Mazăre gestul. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii