Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre dansează cu brazilience la “Serviciul Român de Comedie”

ro

20 May, 2011 18:33 3272 Marime text

mazare_b728fb6f2e.jpgAtmosferă de sarbatoare si multa culoare duminica aceasta la "Serviciul Roman de Comedie", unde Radu Mazăre este invitatul special al lui Toni Grecu de la ora 20.45.

Primarul Constanţei vine în Casa PROporului în formă maximă: el va dansa pe muzica live a celor de la Mandinga, cu frumoasele brazilience de la Serviciul Român de Comedie: Aniela Petreanu, Alexandra Timofte şi Beatrice Peter. Mazăre se va undui pe ritmuri latino şi va avea o surpriză de proporţii când îl va vedea în platou pe Traian Băsescu, interpretat de Valentin Darie.

Tot in ediţia de duminică Boc (Claudiu Maier) le mulţumeşte tuturor că a rămas la conducerea partidului, iar Elena Udrea (Jojo) apare în premieră la TV în clipul-parodie care îi poartă numele, realizat de agenţii SRC după cunoscuta piesă "Barbara Streisand" a celor de la Duck Sauce. Iar Marian Vanghelie (Dragoş Stoica), Bianca Drăguşanu (Aniela Petreanu) şi Adi Mutu (Cosmin Natanticu) se întrec în concursul de cultură generală "Nu ştii şi câştigi", însă nimeni nu reuşeşte să se detaşeze de ceilalţi pentru că toţi dau răsunsuri greşite.


Sursa:Libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dani 20 May, 2011 20:32 Stie cineva ce bani plateste preamarele pentru zbenguiala?Ca doar nu credeti ca e gratis...ACOLO SE DUC SI BANII TAI,AI MEI,AI DUMNEAVOASTRA!!