Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre Dacă nu mă înţeleg cu Băsescu mă duc în Madagascar

ro

22 Oct, 2011 11:01 1586 Marime text

Primarul Constanţei, invitat la "Happy Hour", a povestit cum şi-a împărţit în fiecare dimineaţă micul-dejun cu lemurienii

"Câte griji avea Nicoleta Luciu? Patru?", a spus edilul, referindu-se la odraslele vedetei. "Ei, tot patru am avut şi eu la shooting ieri, numai că erau dezbrăcate", a povestit Radu Mazăre, care a pozat pentru coperta unei reviste dedicate bărbaţilor. "Condiţia mea a fost să îmi găsească fete netunate. (...) Eu n-am luat niciun ban pentru shooting, a fost de plăcere (...). Că trebuia să aranjeze poponeţul, că ţâţica, că sfârcul, a durat cam mult", a explicat edilul, care a tras chiulul de la "o banală şedinţă de partid" pentru şedința foto.

Nu a aflat dacă Madagascarul are Mazărele lui, în schimb a povestit cum şi-a împărţit în fiecare dimineaţă micul-dejun cu lemurienii. Edilul a spus că vacanţa lui a costat 20 de euro pe seară în termeni de cazare. "Nu-mi plac vacanţele scumpe, fiţoase. În Madagascar nu au reguli (...). Aş vrea să îmi fac un bungalow acolo. Dacă nu mă înţeleg cu Băsescu, acolo mă duc. Nu-i scump. Ce să fie scump, au salariul mediu 30 de euro pe lună", a explicat Mazăre.

Citiţi mai mult:Codul distracției după Radu Mazăre: junglă și femei

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii