Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Radu Mazăre, audiat la DNA

ro

04 Feb, 2016 11:27 2458 Marime text
Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, s-a prezentat, astăzi, la DNA. Conform unor surse, acesta a fost citat în calitate de martor într-un dosar al ANRP, în care se fac cercetări privind supraevaluarea unui teren din Constanţa.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 1, ora 11.41

Fostul edil a precizat că a fost chemat ca martor în dosarul ANRP. „Și ce vreţi să comentez eu, raportul de evaluare? Eu sunt inginer. Evaluările le fac nişte evaluatori care fac nişte studii pentru aşa ceva şi răspund pentru evaluările pe care le fac. Dumneavoastră (adresându-se jurnaliștilor, n.r.) ce profesie aveţi, ştiţi să evaluaţi un metru pătrat? Nici eu", a declarat Radu Mazăre jurnaliştilor la intrarea în sediul DNA, potrivit romaniatv.net.
 
Săptămâna trecută, procurorii anticorupţie au anunţat că au început urmărirea penală într-un nou dosar ANRP (5) în care se fac cercetări privind supraevaluarea unui teren din Constanţa.

Precizăm că în acest caz sunt vizaţi Crinuţa Dumitrean, preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) şi preşedinta Comisiei Centrale de Despăgubiri, la data faptelor, deputatul Cătălin Teodorescu, omul de afaceri Horia Simu, dar şi alte şase persoane.

Citeşte şi Crinuţa Dumitrean şi un evaluator agreat de Primărie, dosar penal pentru un teren de 25 de hectare în Constanţa (rechizitoriu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii