Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:43 19 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre a renunţat la Carnavalul de la Rio de Jainero. Află pentru ce

ro

17 Feb, 2012 23:23 751 Marime text

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, nu mai merge anul acesta la Carnavalul din Rio. Explicaţia este simplă: nu-i mai place. Edilul a declarat la România TV ca preferă ţările mai puţin dezvoltate, că la Rio este scump.

 

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, joi la România TV, că nu mai pleacă să-şi facă vacanţa în Brazilia, la carnavalul de la Rio de Janeiro pentru că nu-i mai place.

"Am primit fel de fel de invitaţii, nu mai merg pentru că nu prea îmi mai place, sunt îngâmfaţi şi foarte scumpi. Îmi place să umblu în ţări mai puţin dezvoltate. La Rio e scump, mă duc în Madagascar. Am dansat odată pe un car alegoric, asta se întâmplă o dată în viaţa unui om. Nu sunt o vedetă să mă invite în fiecare an. Încerc lucruri noi", a declarat Radu Mazăre.

Întrebat dacă i-a făcut bine sau rău faptul că nu avea inhibiţii atunci când dansa pe un car alegoric, Mazăre a răspuns că îi place viaţa şi că atât timp cât îşi face treaba în primărie, pe oameni nu-i interesează altceva.

"Oamenii politici, nu numai în Romania dar şi în Europa, vor sa pozeze în altceva. Eu sunt extrem de natural şi fac aşa cum simt. Nu pozez în familist convions. Îmi place viaţa, îmi place să mă distrez, dar îmi fac şi treaba. Dacă îţi faci treaba pentru oameni prea putin contează că tu nu te încadrezi în nişte tipare care chipurile aşa ar trebui să fie pentru toţi", a adăugat Radu Mazăre.

Carnavalul de la Rio se desfăşură anul acesta între 18 şi 21 februarie.

http://www.rtv.net/radu-mazare-a-renuntat-la-carnavalul-de-la-rio-de-jainero-afla-pentru-ce_16518.html

Ti-a placut articolul?

Comentarii