Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Afrim nu mai este director artistic al Galei Tânărului Actor - HOP

ro

29 Jan, 2016 09:38 1011 Marime text
 
Regizorul Radu Afrim a anunțat aseară, pe pagina sa de Facebook, că și-a încheiat mandatul de director artistic al Galei Tânărului Actor - HOP.

"Începând din acest an nu mai sunt director artistic al Galei HOP. Au fost trei ani buni, în care au apărut (și) datorită galei actori foarte buni. Mulțumesc actorilor care au venit la preselecții și celor care au ajuns la Costinești pentru energia fabuloasă de acolo, mulțumesc celor care au făcut workshopuri sau au vorbit studenților la gală, mulțumesc regizorilor de teatru și film care au distribuit actori după ce i-au văzut la gală, mulțumesc prietenilor artiști (de top!) și criticilor din juriu care au răspuns cu bucurie invitației mele de a ne fi alături, mulțumesc directorilor de teatre care au angajat actori văzuți la gală și spectatorilor din acești ultimi trei ani. Mulțumesc fetelor de la UNITER care m-au ajutat în toată această perioadă ca lucrurile să fie bine făcute", a scris Afrim, pe Facebook.
 
Actori, membri ai juriilor din această perioadă, directori de teatru, prezenți ca invitați la cele trei gale, cronicari și foști concurenți i-au mulțumit lui Afrim pentru cei trei ani în care a deţinut funcţia de director artistic al Galei Tânărului Actor. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii