Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET a început să dea căldură. Se cunoaşte?

ro

25 Oct, 2013 22:06 2631 Marime text
Regia Autonomă de Distribuţia Energiei Termice Constanţa a început, din această seară, furnizarea încălzirii către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.
Printru-un comunicat remis redacţiei noastre RADET spune că „având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din timpul zilei când necesarul de căldură poate să fie destul de mic în schimb temperaturile scăzute din timpul nopții se simt în locuințele constănțenilor, vă informăm că sistemul modern de termoficare de care dispunem are posibilitatea autoreglării prin sistemul de automatizare astfel încât să asigure parametrii de presiune, debit și temperaturi adecvați momentului zilei cât și procentului de consumatori care utilizează termoficarea”.
NOTĂ:
La dumneavoastră în apartamente se simte căldura? Scrieţi-ne!


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mayo 25 Oct, 2013 23:51 Azi nu am avut nici apa calda,ce sa mai zic de caldura..ora 23.45 inca nu avem caldura ,asteptam.Orhideelor 12-Tomis Nord.
  • Mizerie 25 Oct, 2013 23:09 NU. In Tomis Nord nici probele nu au fost facute. Acum caloriferele sunt reci. URAT!
  • Alin 25 Oct, 2013 22:15 La noi nu au bagat nici apa pe tevi,e inchis inca de la subsol.Nu inteleg de ce se amana momentul cand toti au repartitoare.Cine nu vrea caldura sa-si inchida robinetii.Casin nr 5-faleza nord