Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puiu Hașotti, despre ONG-ul lui Tăriceanu „Nu sunt decât niște trădatori jalnici”

ro

12 Jun, 2014 17:22 2170 Marime text
Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, îi consideră „trădători jalnici" pe liberalii care se alatură ONG-ului format de șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, scrie Ziare.com.

ONG-ul format de Călin Popescu Tăriceanu, lansat astăzi, este denumit Grupul de Inițiativă pentru păstrarea identității liberale. Mai mulți parlamentari s-au alăturat acestui ONG. Este vorba de actuali sau foști membri PNL, printre care Ovidiu Silaghi, Sorin Iliesiu, Daniel Chițoiu, Mihai Stănișoara, Radu Stroe și Andrei Gerea, scrie Ziare.com.

Senatorul de Constanța susține că rămâne de văzut dacă ONG-ul va putea să fie transformat și în partid. „Dacă informațiile sunt reale, vom vedea în ce masură un ONG se poate transforma într-un partid. Personal, nu pot decât să îi disprețuiesc pe cei care profită de faptul ca un partid îi pune pe listă, ajung parlamentari și cred ca au fost aleși pentru calitățile lor. În loc să aibă o atitudine de gratitudine, nu sunt decât niște tradatori jalnici. Eu vorbesc despre cei care îl insotesc pe Tariceanu, despre el nu vreau să spun nimic", a declarat Hașotti, intr-o intervenție telefonică la Realitatea TV, notează Ziare.com.

Hașotti a mărturisit la Realitatea Tv și că cei care s-au alăturat ONG-ului nu sunt șefi de filiale la nivel local sau județean și ca atare nu au influență în teritoriu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii