Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Diaconu PSD vrea să mă reducă la tăcere pe tema românilor din afara țării

ro

06 Mar, 2015 16:52 1129 Marime text
“PSD a cerut înlocuirea mea din Comisia pentru comunitățile de  români din afara țării pentru a mă reduce la tăcere pe această temă care deranjează foarte tare Guvernul condus de Victor Ponta”, transmite deputatul Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, într-un comunicat de presă remis redacţiei cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
“Am fost anunțat de această mutare tipică a PSD-ului de a ascunde mizeria sub preș a doua zi după ce am susținut la Camera Deputaților o conferință de presă în care ceream Ministerului de Externe să repare răul făcut de documentarul anti-românesc din Marea Britanie și după o serie de demersuri oficiale pentru oprirea campaniei denigratoare la adresa românilor din străinătate.
 
PSD crede că dacă nu voi mai fi în această comisie nu voi mai avea instrumentele și informațiile necesare pentru a lua atitudine cu privire la felul în care autoritățile române își bat joc de românii din afara granițelor. Se înșeală. Partidul România Unită are deja o rețea extinsă de filiale în afara țării și primesc în fiecare zi foarte multe date despre felul în care românii sunt tratați cu dispreț de către cei care sunt plătiți să-i reprezinte”, mai spune Diaconu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii