Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD-ul își pierde Firea? Printre nemulţumiri şi alegerea candidaţilor

ro

08 Mar, 2016 22:24 1962 Marime text
 
Şedinţă cu tensiuni la Biroul Permanent al PSD! Favorita PSD pentru Bucureşti, Gabriela Firea, se pare că le-ar fi reproşat foştilor miniştri din Guvernele Ponta, care fac parte şi din actuala conducere a partidului, că fug de candidaturi la primăriile de sectoare.
 
În cadrul şedinţei de ieri a Biroului Permanent al PSD s-a vorbit despre candidaturi, cu scopul de a se găsi soluţii. Conform unor surse citate de adevarul.ro, foştii miniştri pe care liderii PSD ar vrea să-i arunce în luptă sunt Eugen Teodorovici, Nicolae Bănicioiu şi Rovana Plumb. Despre aceştia Liviu Dragnea spune că i-au oferit un răspuns negativ. Însă Eugen Teodorovici l-a contrazis pe Dragnea. „În ceea ce mă priveşte, nu am refuzat nimic pentru că nu am avut o propunere concretă pe care să o accept sau refuz“, a scris fostul ministru de Finanţe pe Facebook.
 
Potrivit sursei citate, Liviu Dragnea nu le-a propus, concret, celor trei să candideze, ci i-a întrebat dacă au planuri electorale. Faptul că cei trei foşti miniştri s-au ferit să de competiţia electorală a stârnit mânia Gabrielei Firea, care, în acest context, ar fi declarat că se mai gândeşte dacă acceptă să candideze la Primăria Capitalei. 
 
„Suntem în faza de selectare a candidaţilor, e normal să apară nemulţumiri, mici certuri. Dar PSD va trece peste asta şi va găsi cei mai buni candidaţi. Deocamdată, Gabriela Firea e favorită, dar mai avem o săptămână la dispoziţie să luăm decizia finală”, susţine vicepreşedintele PSD.
 
Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii